Dárek na Valentýna

Tipy na originální dárky k Valentýnu pro muže i ženy

Věděli jste, že v České republice slaví svátek svatého Valentýna zhruba čtvrtina lidí? V Americe, která je s původem tohoto svátku milně spojovaná, se jedná dokonce o 62 % populace. Kdy je Valentýn? Tento svátek se slaví 14.2. 2021. Pokud i vy patříte k těm, kteří Valentýn slaví, jistě přemýšlíte nad tím, čím své nejmilejší obdarovat. Přinášíme vám několik tipů na originální dárky vyrobené v jednom jediném kuse.

 

Dárek k Valentýnu pro muže

Vymyslet originální a praktický dárek k Valentýnu pro něj není vůbec snadné. My vám však přemýšlení usnadníme. Darujte ručně vyrobený kousek zrozený v přírodě.

 

TIP1: Dřevěná miska

Dřevěná miska se zaručeně v žádné domácnosti neztratí a stane se nejen praktickým, ale také designovým doplňkem. Misky ze dřeva Woodlaf jsou vyrobeny z tuzemských dřevin a jsou ručně vyrobeny v české dílně. Která z nich se promění ve výjimečný valentýnský dárek?

      

TIP2: Dřevěné hodiny

Do každé rodiny originální dřevěné hodiny. Ani s dřevěnými stolními nebo nástěnnými hodinami neuděláte krok vedle. Stanou se dominantou každého pokoje. 

  

TIP3: Dřevěný otvírák na pivo

Asi vás nepřekvapí, že je neoblíbenějším českým nápojem pivo. Nepochybně tedy muže potěšíte originálním otvírákem na pivo. Dřevěné otvíráky na pivo Woodlaf potěší designem i tvarem, který perfektně padne do ruky.

  

TIP4: Dřevěný motýlek

Valentýnský dárek, který nepostrádá šmrnc a styl? Dřevěný motýlek, jenž doladí každý pánský sváteční outfitdokonalosti. Zvolit můžete buď motýlka vyrobeného čistě ze dřeva, nebo v kombinaci s pryskyřicí.

     

Dárek k Valentýnu pro ženy

Lámete si hlavu jaký dárek na Valentýna pro ženu? Darujte své drahé polovičce dárek, který podtrhne její krásu nebo který se stane ozdobou každé domácnosti.

 

TIP1: Dřevěné náušnice

Věděli jste, že první archeologické nálezy náušnic pocházejí z roku 2500 před naším letopočtem? Je to důkaz toho, že ženy náušnice milovaly odjakživa a právě dřevěné šperky jsou jedním z nejoblíbenějších valentýnských dárků. Vykouzlete své milé úsměv na tváři díky ručně vyrobeným dřevěným náušnicím.

   

TIP2: Dřevěný přívěsek na krk

Dalším šperkem, kterým zaručeně potěšíte, je dřevěný přívěšek na krk Woodlaf. Vzhledem k tomu, že je vyrobený ručně, na celém světě neexistuje druhý totožný kus. Je stejně výjimečný jako žena vašeho srdce.

     

TIP3: Dřevěná spona do vlasů

Většina žen si zakládá na tom, aby měly vždy krásné a upravené vlasy. Jistě je proto potěšíte originální dřevěnou sponou do vlasů s kvalitní francouzskou mechanikou.

    

TIP4: Dřevěná váza

Mezi nejčastější valentýnské dárky pro ženy patří kytice. Do jaké vázy si však kytici dát tak, aby co nejvíce vynikla krása čerstvých květin? Darujte společně s květinami také originální dřevěnou vázu Woodlaf, díky které každá domácnost rozkvete.

              

 

EXTRA TIP: Dřevěná klíčenka

Přívěšky na klíče vznikají ruční prací v naší české dílně. Udělejte dřevěnou klíčenkou, jejíž tvar je nerozlučně spojený s láskou radost své drahé polovičce. Dárek na Valentýna, který bude mít každý den u sebe. 

 

   

Darujte své drahé polovičce k letošnímu Valentýnu dárek, který nebude mít nikdo jiný. Dřevěné dekorace a šperky Woodlaf jsou originální a praktické. Každý produkt, který vidíte je vyrobený pouze v jediném kuse. S námi darujete skutečný originál.

Na výrobu byly použité pouze spadlé stromy, abychom nezasahovali do přírody na které nám opravdu záleží. Všechny objednávky balíme do recyklovaných krabic. 

PS: Vyrobeno pouze v jediném kuse, tak neváhejte!