Příroda se nám probouzí a Velikonoce přichází

Příroda se nám probouzí a Velikonoce přichází

Také se už nemůžete dočkat Velikonoc? Té kouzelné části roku, kdy se ticho zimní přírody jako mávnutím kouzelného proutku promění v jásavý koncert ptačích námluv. Z promrzlé země vyrazí divoké bylinky. A ve vyhřátých lesních doupatech se začne rodit nový život.

První jarní úplněk, jež po tisíciletí určuje konec období střídmosti a pokání, přisoudil letošním velikonočním oslavám období na přelomu dvou měsíců. Březnová příroda je již v plném rozpuku a třetí měsíc v roce má svůj název nezpochybnitelný a pevný. Bílými kmeny bříz se rozlije životodárná míza a odstartuje další dějství příběhu jednoho stromu. Duben, hoden svému jmenovci krásnému a majestátnímu dubu, pak už má otěže teplých jarních paprsků pevně pod kontrolou.

 

Ať už slavíte Velikonoce v duchu křesťanských tradic nebo jsou pro vás spíše oslavou jara a všech jeho krás, pojďte ty letošní prožít v souladu s přírodou. Vydejte se neprošlapanou lesní cestou, uspořádejte piknik na prosluněné mezi a servírujte jen to, co vám nabízí okolní příroda. Podívejte se na svět dětskýma očima a nechte se prostoupit ryzí radostí z bytí.

 

Zkuste si letošní velikonoční nadílku užít v duchu filozofie zero waste. Zapomeňte na chemické barvy na vajíčka a mazance ze supermarketu. Popusťte uzdu fantazii a obarvěte vajíčka cibulovými slupkami. Uvařte si dobrou kávu a místo televizních zpráv sledujte napínavý thriller s názvem moje první kynuté těsto.

Malým koledníkům nabídněte sladkosti stylově. V ručně vyráběné dřevěné misce Woodlaf, zhotovené ze spadeného dřeva stromů z českých lesů a zahrad. Řemeslně zpracovaný originál tak vnese do vašeho domova harmonii i jedinečný příběh vepsaný v letokruzích. Exkluzivní dřevěná miska Hat  zazáří na slavnostně prostřené tabuli rafinovanou hrou světla a stínu i rustikálním detailem rozpraskané kůry. Letos i za deset let. Příroda totiž nikdy nevyjde z módy.  Vyberte si luxusní misku ze dřeva i Vy. 

Dřevěná miska Hat

PS: Vyrobeno pouze v jediném kuse, tak neváhejte!