Tipy na vánoční dárky pro ženy

Vánoční dárky pro ženy

Vánoce se nezadržitelně blíží a s nimi nastal ten pravý čas začít vybírat vánoční dárky. Možná budete souhlasit s tím, že výběr toho pravého dárku pro ženu mnohdy není jednoduchý. Abychom vám ho usnadnili, připravili jsme pro vás několik tipů na ručně vyrobené dřevěné dárky, které jsou nejen jedinečné, ale také krásné a praktické. Pojďte se s námi tedy podívat na to, jakým vánočním dárkem můžete potěšit svou přítelkyni, manželku, sestru, maminku nebo třeba kamarádku.

Dřevěné spony do vlasů

Většina žen miluje doplňky, které podtrhují jejich krásu. Jedním takovým je i dřevěná spona, díky které ženy snadno vykouzlí krásný účes. Oslňte obdarovanou o Vánocích jedinečnou ručně vyrobenou dřevěnou sponou do vlasů z naší české dílny.

 

 

Dřevěné šperky

 

Je dokázané, že většinu žen pod stromečkem potěší šperk. Proč letos nezvolit takový, který je vyrobený ze dřeva? Dřevo šperkům propůjčuje eleganci a výjimečnost. Zvolit můžete dřevěné přívěsky na krk, dřevěné náušnice nebo třeba sladěné sady šperků. Některé z našich ručně vyrobených šperků jsou vyrobeny pouze ze dřeva a jiné se pyšní spojením dřeva a pryskyřice.

 

 

      

Dřevěné zátky na víno

Náš další tip zaručeně potěší všechny milovnice vína. Darujte jim dřevěnou zátku na víno, která nejen krásně vypadá, ale je také praktická. Dokáže totiž zachovat chuť i aroma oblíbeného alkoholického nápoje. Dřevěné zátky jsou vyrobeny z tuzemského i exotického dřeva, přičemž každá z nich vyniká jedinečnou strukturou dřeva.

 

                                       

Dřevěné mísy a vázy

Dárek, který přijde vždy a každému vhod? Dřevěná mísa nebo váza. Opět se jedná o praktický dárek, který se však zároveň promění v designový prvek každé domácnosti.

 

                                      

Dárkový poukaz

 

Bojíte se, že se obdarované netrefíte do vkusu? Pak zvolte dárkový poukaz v hodnotě 500 Kč, 1000 Kč, 1500 Kč, 2500 Kč nebo 5000 Kč. Díky dárkovému voucheru si bude moci obdarovaná na stránkách Woodlaf vybrat dřevěný doplněk, který jí jako první padne do oka. Dárkové poukazy mají platnost do 30. 6. 2021.

 

 

Udělejte o letošních Vánocích radost dárkem zrozeným v přírodě a vyrobeným díky poctivé ruční práci. S dřevěnými doplňky Woodlaf neuděláte krok vedle.

 

PS: Vyrobeno pouze v jediném kuse, tak neváhejte!